MAHARAJA LAWAK :))

assalamualaikum :))

heyy chica ! baru ada kesempatan nk update blog LOL ~ adoyy :(( result subject midyear exam suda dpt suma lahh . teruk ! teruk ! teruk ! 3A- 2B- 1C+ 2D 1E 2G ! nahh , mcm to lahh resultnyaa . ny if SPM pny result mcm ny , mau mampus aku kena tembakk dgn senapang ! b'cerai badan dgn nyawa laa nmpknya ! bad rite ? yaa , it is , i know :(( cuma full result jee yg tak kluar lg , adess ~ ranking ke-brpa lakk laa yg aku nk duduk hah ? hr to num 10 dlm cls and num 32 dlm ting . tah laa how kali ny :((  mmg result aku mostly byk menurun . hmm , mmg ptut gk kodd aku dpt mcm ny ! mau nya takk , maen jaa byk , revision , homework , kelam laa nk buat nya ! mcm ny kaa attitude calon SPM yg cemerlang ? haha ~ msti lahh nope kann ? if mcm ny nk buat calon bini pun tak bole apa , haha ~ (gatai dh menjelma) okeyy-2 , bergurau jaa lahh !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wink-wink *_*
okeyy-2 , now baru suda hbes tgk MAHARAJA LAWAK kt astro :)) pergghhh ! mmg mantop btol diorang suma perform td ! especially , ehemm , of course laa my JOZAN dude :)) pencinta JOZAN yg tegar ny :p
haha ~ next week suda final okeyy . so performance hr ny of course kna buad BAEK PUNYE (bak kata cuem sepah) ! haha ~ mmg puas sgt-2 lol tgk td td :)) this week ada 5 peserta yg tggl , but yg nk pegi final just 3 peserta jaa :)) so the other two must be outt laa rite ? hee ~ tp last-2 4 peserta yg pegi final sbb judges bg imuniti for JAMBU ! that mean JOZAN , SEPAH , NABIL dan JAMBU mara ke final . so , tataa R2 :))
well , cant wait for the final ! for the champion , im expecting JOZAN of course ! tp my dedy tak suka JOZAN
dy ckp JOZAN gegeh jee byk , lwk tak sgt pun , diorang dpt top every week pun sbb rupa . my dedy lebih suka JAMBU sbb bg dy JAMBU mmg truly lwk and tak gegeh mcm JOZAN . WTH ?? herr , tak maen laa JAMBU kan ? well , myb diorang okeyy , tp tak se-okeyy my JOZAN okeyy ! haha ~ ayat pening suda kluar :))
and disebabkan percanggahan pendapat ini (ayat bm) , my dedy dan aku suda deal ! if JOZAN mng , aku akn dpt duett ! tak kira laa how much yg aku mintak , my dedy akn bg , haha ! interesting kann ? 
tp if JAMBU yg mng , aku terpaksa ikut apa jaa yg my dedy suruh aku buat ! contohnya mcm cuci longkang kerr , cuci tandas kerr , apa-2 laa yg dy rsa nk suruh aku buat ! isshh , takut pulakk :(( butt NVM laa , the champion will sure gonna be JOZAN ! setuju ?? baaaaagus (iklan meggi) ! haha ~ 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

last part , NORA ELENA suda tamatt ! aku dh kehilangan SETH ! haha ~ mcm apa jaa kann aku ny . hmm , lps ny jrg laa aku nk tgk slot akasia kt tv3 to sbb NORA ELENA pun dh hbes , cita lps ny pun tak tau lg mcm mna , syiokk ka takk . ehemm , tak pa laa nah .
byk dh kott aku merapu ny , nnt laa merapu lg okeyy :))
tataa my chica ~

END OF THIS POST