Raya Raya ! -.-

ASSALAMUALAIKUM :)

Okay update dgn kepala hotak yg tgh kosong #kesah ?# 
Hari niee Jumaat . Esok Sabtu . Lusa Ahad . Tulat Isnin. Lepas tuu ? Yahoooooo ! #not a webpage# 
Rayeeee ! #puasa penuh okay# So , how bout persiapan rayee korang ? Lengkap ? Baju raya kaler apa eh ? #eh , nyibuk# Bytheway kens , taun nie mcm ramai jehh choose purple as theme baju raya . Aku pung ada sepasang purple #okay tkde sapa kesah# Tp siyez , sini sana ckp diorang miaa baju kaler ungu-2 gituu . Okay purple memang shooo cantek . And aku minat . Weeuhuuuuu ^_^
Tkpelaa . Yg psti duit rayee kasi aku okay ? Cheers !
Okay nk rayee nie kens , Aku nk mintak ampun maaf dr hujung kepala #bkn kepala lutut#
smpai laa ke hujung kaki yg wangi korang tuu . Okay ? Bkn apa , kott ahh aku ada tersilap apa-2 kan dlm entry-2 aku before niee , then buad korang terasa tahap nak gantung diri #nipu# Aku mintak maaf . So now kira 0-0 balek yeahh . Okay then if ade yg nak mntk maaf dgn aku tuu , tkpelaa aku maaf kan #Chewaaahh# Eh , sudaa ah . Nak BW kejapp for last time sebelum rayee . Hikhik :) 
Papaii an Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir Batin :)



ILYSFDM ;]

3 comments: