Ayuh kembali ke dunia blogging.

Assalamualaikum
Asyik terbiar je blog ni haha macam takda function pulak kan . Padahal dulu pantang ada masa kira nak post je selalu . Dulu dulu time sekolah boleh la kan sebab tak banyak sangat kerja nak buat . Eh tapi sekarang ni banyak sangat ke kerjanya ? Hahaha gimmick ! What I meant was dulu tak banyak komitmen boleh lah 24/7 menghadap blog ni . Sekarang masa yang ada hanyalah untuk mengisi dan meng-qada tidur yang tak pernah cukup . Yeke ni ? Hahaha yelah sangat tak cukup .
Sebenarnya tak terfikir langsung nak kembali ber-blogging dalam waktu terdekat ni . Cadang-cadang lepas habis belajar baru nak sentuh balik hahaha . Tapi sebab sem ni belajar AC101 and dalam subjek ni ada kena buat blog lah apa lah kan , pastu tetiba rasa macam rindu nak mampos ber-blogging , ber-blogwalking macam dulu . Okay okay krik krik krik . Hahahaha .
Oleh sebab dah lama tinggal dunia blog ni , maka segala ilmu blog yang ada dulu-dulu tu pun dah semakin kabur . So ayuh kita kembali menjadi newbie yang tak berapa nak macam newbie sangat . Ayuh praktikkan kembali ilmu-ilmu mengedit blog sampai lebam , blogwalking sampai subuh hahaha ayuh rakan-rakanku ayuh :D

saya comel dan saya tahu hahahahahaha :P

No comments: